Owatrol

Owatrol

Owatrol

De producten van Owatrol lenen zich uitstekend voor het verdunnen van verven, beitsen of vernissen en verbeteren daarmee de kwaliteit en het eindresultaat van het uit te voeren schilderwerk. Daarnaast is er een aantal producten van Owatrol dat gebruikt kan worden om roestvorming weg te werken en verder te voorkomen, waardoor deze producten perfect te gebruiken zijn bij het verven en/of onderhouden van boten en auto’s. Bekijk ons ruime assortiment aan producten van Owatrol of ga hieronder direct door naar de twee meest populaire producten:

Owatrol Rustol: Owatrol Rustol kan gebruikt worden om verven, beitsen en vernissen op de juiste strijkdikte te krijgen. Zo worden de producten beter verwerkbaar en wordt er gezorgd voor een betere hechting, zonder dat de overige eigenschappen veranderd worden. Daarnaast kan de Rustol worden gebruikt om roestvorming weg te werken en te voorkomen.

Owatrol Floetrol: Owatrol Floetrol is in principe hetzelfde als de Owatrol Rustol, maar dan voor watergedragen verf. Deze kan ook door (latex) muurverf worden gemengd om minder streepvorming tegen te gaan.

Product naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

128 per pagina

39 artikel(en)

Product naam
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

128 per pagina

39 artikel(en)

Trustpilot