52072 noordwand

€ 5,00 € 4,13
Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
SKU
20201124-1925

✓ Gratis behangstalen

✓ Altijd de beste prijs

✓ Levering in 1 werkdag

✓ 365 dagen recht op retour

✓ Kwaliteitsgarantie


Wat is vliesbehang?
Vliesbehang is een behang met een papieren of vinyl toplaag. De eerste laag van het behang is van vlies gemaakt. Het is erg eenvoudig te verwerken door de lijm op de muur aan te brengen en niet op het behang zelf.

Voordelen van vliesbehang:
Er zijn vele voordelen voor vliesbehang. Het behang is makkelijk aan te brengen op de muur. Je hoeft niet veel verstand van behang te hebben om je muur te voorzien van vliesbehang. Je hebt ook geen behangtafel meer nodig. Hoe werkt vliesbehang? Smeer de muur in met behanglijm en snij het behang op maat, Houdt rekening met rapport afstand als je op patroon moet plakken en plakken maar. Vliesbehang krimpt niet wanneer je het aanbrengt, het zal geen vlekken geven als je het behang nog verhangt, let wel op dat er geen lijm op de zichtzijde van het behang komt. Nog een voordeel is dat vliesbehang velen malen sterker is dan papier behang, waar je bij papierbehang goed moet opletten dat het niet scheurt, hoeft dit bij vliesbehang niet aangezien dit niet snel scheurt. Als je toe bent aan een nieuw behang dan is vliesbehang makkelijk te verwijderen. 

Heb je belang bij een GRATIS behangstaal?
Stuur dan een mail met je naam, postcode+huisnummer naar behangstaal (@) paintdiscount.nl vermeld hierbij het productnummer om welke staal het gaat.

Meer informatie
kleurtint beige, bruin, zilver
soort vliesbehang
rollengte 10,05 m
rolbreedte 53cm
patroon >60cm
stijl bloemen
behanglocatie R62
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:52072 noordwand