62835 marburg

€ 5,00 € 4,13
Op voorraad
Nog 7 beschikbaar
SKU
20200425-1355

✓ Gratis behangstalen

✓ Altijd de beste prijs

✓ Levering in 1 werkdag

✓ 365 dagen recht op retour

✓ Kwaliteitsgarantie


Wat is papierbehang?
Papierbehang is een veelgebruikte behangsoort. Dit komt doordat het een goedkoper soort behang is. Zoals de naam al zegt, is het behang gemaakt op een papieren rug. In de meeste gevallen bestaat het papierbehang uit zowel een bovenlaag als een onderlaag.

Voordelen van papierbehang:
Papier behang is goedkoper in aanschaf. de kleuren zijn vaak iets helderder. De nadelen zijn dat het sneller scheurt bij het plakken als vliesbehang. Het is ook wat lastiger te verwerken als vliesbehang, voor mensen met ervaring met papierbehang is dit geen probleem. het is lastig om naadloos te plakken doordat het behang kan krimpen op de muur als je het te vroeg plakt. Het behang zet uit door de lijm als je het even laat intrekken (rotten) en dan plakt heb je meer kans dat het behang al gekrompen is wanneer je het aan de muur plakt dus heb je minder kans op naden. Naadloos plakken is daarom lastiger dan met vliesbehang. Belangrijk bij papierbehang is dat de ondergrond goed egaal is.Heeft u belang bij een GRATIS behangstaal?
Stuur dan een mail met u naam, postcode+huisnummer naar behangstaal (@) paintdiscount.nl vermeld hierbij het productnummer om welke staal het gaat.

Meer informatie
kleurtint geel, roze
soort papierbehang
rollengte 10,05 m
rolbreedte 53cm
patroon geen
stijl kids, meisjes, strepen
behanglocatie R13
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:62835 marburg