Bestelling wijzigen of annuleren

Bestelling wijzigen


Fout gemaakt bij uw bestelling? Dat is geen probleem. U moet er wel snel bij zijn, want als je pakket eenmaal onderweg is lukt wijzigen of annuleren niet meer. Check dus altijd eerst u mailbox om te zien of je een verzendbevestiging hebt ontvangen, en neem pas daarna contact op met onze klantenservice.

 
Zo kunt u uw bestelling wijzigen

Heeft u nog geen verzendbevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan kijken wij wat we voor u kunnen doen. Houdt u ordernummer bij de hand als u met ons belt, dan kunnen wij u sneller helpen.

Al wel een verzendbevestiging ontvangen? Dan kunnen wij u bestelling helaas niet meer aanpassen of annuleren. Er zit niets anders op dan een nieuwe order te plaatsen als u iets aan uw bestelling wilt toevoegen.

Op kleur gemengde verven wijzigen of annuleren

Heeft u een mengkleur besteld? Dan is het helemaal zaak om er snel bij te zijn als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren. Zodra u verf namelijk eenmaal gemengd is, kunnen wij niets meer voor u doen. Houdt u ordernummer bij de hand en neem direct contact op met onze klantenservice!

Terugbetaling bij annulering of retour

Zodra wij u annulering verwerkt hebben, ontvangt u van ons uw geld terug. Bij retournering geldt dat wij u zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen. Wij mogen dan wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat uw de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Voor vragen over terugbetaling kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.