betalingsmogelijkheden

Wij hanteren bij paintdiscount de betaal methodes van pay.nl Hierdoor kunnen wij u de beste service mogelijk leveren.
Hieronder vindt u een lijst van betaal methodes die wij accepteren:

Betalen met iDeal: gratis en snel
U betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via uw eigen bank en we nemen uw bestelling direct in behandeling. Makkelijk en snel.

Betalen met creditcard: gratis en snel
Paintdiscount.nl accepteert ook uw favoriete creditcard, of dat nou Eurocard/Mastercard, Visa of Maestro is. Net zo voordelig als iDeal, en net zo snel: uw bestelling wordt meteen verwerkt. Scheelt weer wachttijd!

Betalen met PayPal: € 3,95 en snel

Heeft u een account bij PayPal? Dan kun je daar tijdens het bestellen inloggen en zo de betaling afronden. Ook als u met PayPal betaalt verwerken we uw bestelling meteen, zodat u niet langer hoeft te wachten dan strikt noodzakelijk!

AfterPay Particulier: € 0,95 en snel

Betaal tot € 1.500 veilig en simpel achteraf met AfterPay Particulier. We nemen uw bestelling dan direct in behandeling en u heeft 14 dagen de tijd om te betalen. Meer informatie over betalen met AfterPay vind u hier.

AfterPay Zakelijk: € 0,95 en snel

Zakelijk betalen via AfterPay? Ook dat is tot € 1.500 geen probleem. We nemen uw bestelling direct in behandeling en u betaalt achteraf. Als zakelijke klant heeft u 30 dagen de tijd om te betalen. Meer informatie over betalen met AfterPay vind u hier.

Overboeking: gratis

Liever betalen met een overboeking? Geef het aan bij uw bestelling en u krijgt van onze payment provider Pay.nl een e-mail met betaalverzoek in uw inbox. We nemen uw bestelling in behandeling zodra we uw betaling hebben ontvangen. Hou er wel rekening mee dat dit een dag of drie kan duren!

Betalen op onze bankrekening (gratis)
U kunt uw betaling ook rechtstreeks overmaken naar IBAN:. Vermeld dan wel uw ordernummer bij de betaling en stuur ons een melding van uw betaling via ons contactformulier. We nemen uw bestelling in behandeling zodra we je betaling hebben ontvangen. Houd er wel rekening mee dat uw bestelling met deze betaalwijze vertraging van enkele dagen op kan lopen.

Pinnen bij afhalen: gratis en snel

In onze verfwinkel kunt u pinnen met uw bankpas of creditcard. Ook voor kleine bedragen is dat gratis. Contant betalen is ook mogelijk.

Betalen op factuur: gratis voor bedrijven

Deze optie is alleen beschikbaar voor bedrijven met een zakelijk account. Een zakelijk account aanvragen kan door een email met je btw-nummer en een geldig uittreksel van de KVK (niet ouder dan 1 jaar) te sturen naar:


Heeft u vragen over bestellen en betalen?
Klik hieronder op de meest gestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice!