betalingsmogelijkheden

Wij hanteren bij paintdiscount de betaal methodes van pay.nl Hierdoor kunnen wij u de beste service mogelijk leveren.
Hieronder vindt u een lijst van betaal methodes die wij accepteren:

Betalen met iDeal: gratis en snel
U betaalt tijdens het bestelproces eenvoudig online via uw eigen bank en we nemen uw bestelling direct in behandeling. Makkelijk en snel.

Overboeking: gratis
Liever betalen met een overboeking? Geef het aan bij uw bestelling en u krijgt van onze payment provider Pay.nl een e-mail met betaalverzoek in uw inbox. We nemen uw bestelling in behandeling zodra we uw betaling hebben ontvangen. Hou er wel rekening mee dat dit een dag of drie kan duren!

Betalen op onze bankrekening:
gratis
U kunt uw betaling ook rechtstreeks overmaken naar IBAN:. Vermeld dan wel uw ordernummer bij de betaling en stuur ons een melding van uw betaling via ons contactformulier. We nemen uw bestelling in behandeling zodra we je betaling hebben ontvangen. Houd er wel rekening mee dat uw bestelling met deze betaalwijze vertraging van enkele dagen op kan lopen.

Pinnen bij afhalen:
gratis en snel
In onze verfwinkel kunt u pinnen met uw bankpas of creditcard. Ook voor kleine bedragen is dat gratis. Contant betalen is ook mogelijk.

Betalen op factuur:
gratis voor bedrijven
Deze optie is alleen beschikbaar voor bedrijven met een zakelijk account. Een zakelijk account aanvragen kan door een email met je btw-nummer en een geldig uittreksel van de KVK (niet ouder dan 1 jaar) te sturen naar:

Heeft u vragen over bestellen en betalen?
Neem contact op met onze klantenservice!