Spuitbus

Colorworks Primer

Schrijf de eerste review van dit product

€ 5,95

Artikelnummer:

  • Koop 60 voor € 5,36 per stuk. en bespaar 10%
  • Koop 120 voor € 4,76 per stuk. en bespaar 20%
Sneldrogende acryl primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.

Overspuitbaar met alle laksystemen.
Bezig met laden...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Sneldrogende acryl primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.

Overspuitbaar met alle laksystemen.
De ondergrond schuren en schoon, droog en vetvrij maken.
Omgeving afdekken.
Voor gebruik, 2 minuten spuiten en proefstukje spuiten.
Spuitafstand 25 - 30 cm.
Aanbrengen in meerdere dunne lagen.
Verwerkingstemperatuur 15 - 25°C.
Schuurbaar/Overspuitbaar na 2 uur.
Na gebruik de bus omkeren en ventiel schoonspuiten.
Houdbaar tot: zie elders verpakking (exp.)

WAARSCHUWING Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken. Buiten bereik van kinderen bewaren. Irriterend voor de ogen. Vergiftig voor in het water levende organismen; kan in het aquatisch milieu op lange termijn schadelijke effecten veroorzaken. Herhaalde blootstelling kan een droge of gebarsten huis veroorzaken. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Spuitnevel niet inademen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water uitspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Afval niet in de gootsteen werpen; deze stof en de verpakking naar een inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval brengen. Om geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Uitsluitend op goed geventileerde plaatsen gebruiken.

Extra informatie

Extra informatie

Merk Colorworks
Inhoud Nee
Soort Nee
Bindmiddel Nee

Kiezen voor Paintdiscount

  Gratis levering
Bestellingen vanaf € 75,- leveren we gratis in heel Nederland! En voor overige bestellingen rekenen we slechts € 5,- bezorgkosten. Heeft u uw producten zo snel mogelijk nodig? Maak dan gebruik van onze directe levering.


  De beste service
Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Daarom adviseren we u graag over welke materialen het beste in uw situatie gebruikt kunnen worden. Lukt dit niet op afstand? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs.


  Het grootste assortiment
Met een keuze uit meer dan 300.000 kleuren en alle mogelijke benodigdheden hebben wij het grootste assortiment. Zo vindt u bij ons altijd alles wat u zoekt en nodig heeft!


  Vanuit voorraad geleverd
Wij leveren producten van meer dan 40 gerenommeerde merken direct uit voorraad. Daarnaast kunnen we producten van overige merken altijd voor u bestellen en leveren. Zo kunt u direct aan de slag!


  Altijd een eerlijke prijs
Omdat wij onze producten groot inkopen, kunnen we gebruik maken van kortingen. En we laten u hier ook graag gebruik van maken! Daarom bieden we ons assortiment aan voor eerlijke en voordelige prijzen.

Service

100% tevredenheid

Wij van Paintdiscount.nl bieden u de beste service en streven naar 100% tevredenheid. Dit willen we onder andere behalen door u alles te bieden wat u nodig heeft op het gebied van verf, behang en glaswerk. Daarom vindt u in ons assortiment meer dan 300.000 kleuren verf, duizenden behangrollen, verschillende soorten glas en daarnaast alle mogelijke benodigdheden. Zo vindt u alles voor uw klus op één plek, zodat u direct aan de slag kunt.

Verhuur

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van producten die u nodig kunt hebben bij uw klus. Moet u bijvoorbeeld de hoogte in? Of wilt u het behangen een stuk gemakkelijker maken? Dan kunt bij ons terecht voor het huren van onder andere aluminium rolsteigers, aluminium ladders, trappen, behang afstomers, prikrollers, behangtafels en behang lijmmachines.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken voor uw verf-, behang- of glasklus? Onze medewerkers staan voor u klaar om u gericht advies te geven over kleur, kleurcombinaties, lichtinval, omgevingskleuren, invloed van textuur, glansgraad en nog veel meer factoren. Lukt het niet om dit op afstand te doen? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs!

 

Betalingsmogelijkheden

Om het voor u zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken, kunt u bij ons betalen door middel van iDeal. Daarnaast kunt u ook via een directe bankoverschrijving uw betaling afronden.

verf betaal je ook met ideal

Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reviews achterlaten. log in of register

Trustpilot