Hammerite Structuur matlak RW - 250ml Nachtblauw

€ 7,50 € 6,20
Op voorraad
SKU
5410083414130
Hammerite Structuur Matlak
- Hammerite Metaalverf is een speciale formule die dient als primer, grondverf en dekkende verf in ??n.
- Rechtstreeks op roest
- Sneldrogend
- Eenvoudig te gebruiken
- Stopt roest
- Langdurige bescherming
Stap 1 - Voorbereiding
Gladde oppervakken schuren en loszittende roest, verf en walshuid met een staalborstel verwijderen. Verwijder vuil en stof met een detergent. Spoel na met zuiver water en laat drogen. Ontvet met Hammerite Verdunner/Borstelreiniger. Op reeds geschilderde oppervlakken eerst een proef doen met Hammerite Metaalverf en 1 uur laten drogen. Als er geen reactie optreedt, kunt u Hammerite Metaalverf rechtstreeks aanbrengen. Als er wel reactie optreedt, dient u alle verf te verwijderen. Op zik, aluminium en gegalvaniseerd staal Hammerite Primer voor Non Ferro Metalen toepassen, alvorens met Hammerite te schilderen.
Stap 2 - Toepassing
De ideale toepassingstemperatuur is 8-25?C. Lichtjes roeren voor gebruik. NIET stevig roeren. Verf van 2 blikken of kleuren niet mengen. MET BORSTEL: NIET VERDUNNEN. Breng 2 dikke lagen aan. Hoeken en kanten goed bedekken. Tweede laag dient binnen de 8 uur te worden aangebracht, zo niet moet men twee weken wachten om de volgende laag aan te brengen.
Stap 3 - Reinigen & Bewaren
Reinig het gereedschap uitsluitend met Hammerite Verdunner/Borstelreiniger. Droog en vorstvrij bewaren en niet blootstellen aan vorst en extreme temperaturen. Deksel terugplaatsen en blik schudden en luchtdicht bewaren
Meer informatie
kleurtint blauw
magazijnlocatie R91
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hammerite Structuur matlak RW - 250ml Nachtblauw