Koopmans Perkolin Afbijt

Vanaf € 9,25 € 7,64
Op voorraad
SKU
27032019-1140

Koopmans Perkolin Afbijt is een methyleenchloridevrij afbijtmiddel voor het verwijderen van oude verflagen op allerlei ondergronden zoals hout, staal en muren.

Koopmans Perkolin Afbijt is eenUniverseel afbijtmiddel voor vrijwel elk verf- en lijmtype o.a. op basis van alkydhars, lijnolie, acrylaat. Toepassing op zowelhouten-, metalen- en steenachtige ondergronden.

  • Goed oplossend vermogen
  • Sommige houtsoorten kunnen een lichte verkleuring geven
  • Bij twijfel een proefstukje aanbrengen

Gehele ondergrond insmeren met een dikke, gelijkmatige laag door middel van een (blok)kwast. De aangebrachte laag 1,5 tot 2 uur laten inwerken.

Na inwerking de opgeweekte verflaag verwijderen door middel van schrapen met een verfschraper of steken met een plamuurmes. Hierbij beschadiging van de ondergrond zoveel mogelijk voorkomen. Bij dikke verflagen kan het noodzakelijk zijn de behandeling nogmaals te herhalen.

Na behandeling met afbijt, de gehele ondergrond reinigen met een goede verfreiniger, bij voorkeur PK Cleaner NS90 van Koopmans. Na het reinigen de ondergrond naspoelen met (lauw)water om de PK Cleaner NS90 inclusief de afbijtresten van de ondergrond te verwijderen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Koopmans Perkolin Afbijt