Over ons

Dit is waar Paintdiscount.nl in gelooft:

Wij houden van verf, en van mensen helpen!

Paintdiscount.nl is opgericht in 1995, inmiddels hebben we zoveel ervaring dat we onze beide liefdes prima kunnen combineren. Mensen helpen op gebied van verf.

Ergens in 2018 zijn we er bewust van geworden dat dit onze eerste prioriteit is. Mensen helpen problemen te voorkomen, of op te lossen als ze eerst verf kochten zonder advies. Wij geloven er namelijk in dat een goed advies bijdraagt aan een goed humeur.

Daarom

 • Investeren wij veel tijd in het bijhouden van onze productkennis, zowel van de producten die we zelf aanbieden als van andere producten die op de markt zijn.
 • Testen we zelf producten wanneer er weinig betrouwbare informatie beschikbaar is.
 • Stellen we vragen, zodat we ‘zeker’ zijn van een passend product voor iedere situatie.
 • Ontleden we problemen om er weer slimmer van te worden.

Zo zijn we er vrij zeker van dat we vandaag én in de toekomst iedere adviesvraag de baas kunnen. Wanneer je uitdagingen hebt gaan we die graag aan!

--------------------

Waarom Paintdiscount.nl

 • We snappen verf!
  door onze kennis en ervaring, kunnen we meer waarde en informatie toevoegen dan de meeste van onze collega’s. Dat betekent dat je bij ons altijd meer waarde krijgt dan alleen het artikel dat je aanschaft. En kennis delen vinden we erg leuk!
 • Duidelijke en heldere communicatie
  over bijvoorbeeld voorraad van artikelen, te verwachten leversnelheid, enzovoort. Hierbij beloven we plechtig dat we NOOIT smoesjes verkopen of iemand anders de schuld geven.
 • Oplettendheid in de hele proces
  bestel je een onlogische productcombinatie, dan is de kans groot dat je even gebeld wordt. We willen niet dat je baalt omdat de producten niet op elkaar zijn afgestemd, of zelfs problemen kunnen geven wanneer ze met elkaar combineert.
 • Mag je flexibiliteit verwachten
  in ieder geval zoveel flexibiliteit als onze systemen dat toelaat. lukt het niet zijn we daarin eerlijk en leggen altijd uit waarom.
 • We hebben voorraad
  voor vrijwel iedere toepassing hebben we producten in voorraad. Heeft u voorkeur voor een vergelijkbaar artikel van een ander specifiek merk, is deze hoogstwaarschijnlijk als ‘service artikel’ leverbaar. (deze producten zijn niet in voorraad maar op bestelling leverbaar).
 • En we zijn natuurlijk ook gewoon de leukste!
 

We leveren in heel Nederland en België, in veel andere landen is levering ook mogelijk.

Voor afhalen van producten kunt u terecht in Meppel aan de Hugo de Grootstraat 7 (7942 HA)

Wilt u dat de producten klaar staan, bestel ze dan online, u krijgt bericht als uw bestelling klaar staat. (maandag t/m donderdag 8.00 - 20.00, vrijdag tot 21.00 en zaterdag tot 18.00)

Team
De mensen achter Paintdiscount.nl maken het verschil. Allemaal voegen ze op hun eigen manier waarde toe op bijvoorbeeld het gebied van kennis, ervaring, persoonlijkheid, analyserend vermogen, toegankelijkheid, service en behulpzaamheid, affectiviteit, resultaatgerichtheid, veelal in combinatie met een prima humeur.

Alleen met de allerbeste mensen kan Paintdiscount.nl u adequaad van dienst zijn en tegelijkertijd werken aan een efficiëntere bedrijfsstructuur waarmee we u in de toekomst beter en sneller van dienst kunnen zijn.

(groepsfoto)

Historie en toekomst
Paintdiscount.nl opende haar deuren in 1995 als aanvulling op een schildersbedrijf welke tot en met 2008 actief was. De omloopsnelheid in verf en behang heeft een dusdanige omvang gekregen dat dit niet langer wenselijk gecombineerd kon worden. Sindsdien hebben wij ook vele schilders te klant gekregen, die voorheen niet bij hun concullega zouden kopen.

Met online verkoop van verfproducten was Paintdiscount.nl al in 2002 een trendzetter, dat blijven we ook in de toekomst. 

In de oorsprong was Paintdiscount.nl een fysieke winkel, de komende jaren maken wij een vertaalslag om de persoonlijke ervaring en het service-level van de winkel te vertalen naar online. Door onze kennis digitaal beschikbaar te maken kunnen we veel meer mensen helpen en veel waarde toevoegen zonder daarvoor kosten door te hoeven berekenen. De bereikbaarheid van onze klantenservice wordt de komende jaren verruimd, willen mogelijkheden creëren waarmee we nóg sneller kunnen leveren.

onze loyale klanten ❤ maken dit natuurlijk mede mogelijk!

Paintdiscount.nl
voor verf & behang bieden wij snelheid & efficiëntie door kennis & ervaring.