Owatrol

Owatrol Rustol Olie

€ 13,75

Artikelnummer:

    Stopt roestvorming en voorkomt nieuwe corrosie.
    Dringt door tot op het gezonde metaal.
    Isoleert de ondergrond en verdrijft lucht en vocht.
    Hecht op alle ondergronden, ook verzinkte oppervlakken, aluminium, zink, hout
    Behoudt het oorspronkelijke uitzicht van de ondergrond (metaal, hout enz.).
    Versterkt de hechting, vormt een ideale hechtlaag voor primers of afwerklagen.
    Kan rechtstreeks op niet-loszittende roestlagen.
    Bestand tot +175 °C.
    Maakt verven op alkydbasis roestwerend.
    Maakt verven beter uitstrijkbaar en gemakkelijker aan te brengen.
    Verbetert de viscositeit zodat ook bij koud, warm of winderig weer kan worden gewerkt.
    Bij uitstek geschikt om thinners te vervangen en verhoogt de dekkracht van de verf.
    Dringt diep in het hout en maakt het waterafstotend.
    Isoleert metalen onderdelen.
Bezig met laden...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Owatrol Rustol Olie GEBRUIK
- Ferro- en non-ferrometalen. (Kan worden aangebracht op hout, kunststoffen, glas ...)
- Verroeste tot sterk verroeste oppervlakken.
- Voor nieuwe oppervlakken, bij voorkeur RUSTOL-PRIMER verf of RUSTOL-DÉCO.
- Gaat samen met alle luchtdrogende vernissen, verven, lakken en beitsen op alkydbasis, olieverven, synthetische verven, eencomponent-urethaansystemen, verven op basis van asfaltbitumen, lakplamuur. - Kan, gemengd in beitsen op alkydbasis, worden gebruikt om hout beter te impregneren en metalen onderdelen (hang- en sluitwerk) te beschermen.
- Kan niet worden gebruikt in sneldrogende verven (type autolakken), verven op basis van chloorrubber of tweecomponentensystemen, verven op waterbasis (zie OWATROL E-B en FLOETROL ).

Owatrol Rustol Olie VERWERKING
- Controleren of de ondergrond droog is en alle vetvlekken en walshuid verwijderd zijn.
- Owatrol Rustol Olie is doeltreffender op licht verroeste ondergronden omdat de roest als pigment wordt gebruikt om een beschermlaag te vormen.
- Om een verf roestwerend te maken, altijd eerst een compatibiliteitstest uitvoeren en een mengsel maken van 25 % Owatrol Rustol Olie met 75 % verf.
- Om een verf beter verwerkbaar te maken, 5% Owatrol Rustol Olie toevoegen in plaats van terpentine.

Extra informatie

Extra informatie

Type Nee
Merk Owatrol

Kiezen voor Paintdiscount

  Gratis levering
Bestellingen vanaf € 75,- leveren we gratis in heel Nederland! En voor overige bestellingen rekenen we slechts € 5,- bezorgkosten. Heeft u uw producten zo snel mogelijk nodig? Maak dan gebruik van onze directe levering.


  De beste service
Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Daarom adviseren we u graag over welke materialen het beste in uw situatie gebruikt kunnen worden. Lukt dit niet op afstand? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs.


  Het grootste assortiment
Met een keuze uit meer dan 300.000 kleuren en alle mogelijke benodigdheden hebben wij het grootste assortiment. Zo vindt u bij ons altijd alles wat u zoekt en nodig heeft!


  Vanuit voorraad geleverd
Wij leveren producten van meer dan 40 gerenommeerde merken direct uit voorraad. Daarnaast kunnen we producten van overige merken altijd voor u bestellen en leveren. Zo kunt u direct aan de slag!


  Altijd een eerlijke prijs
Omdat wij onze producten groot inkopen, kunnen we gebruik maken van kortingen. En we laten u hier ook graag gebruik van maken! Daarom bieden we ons assortiment aan voor eerlijke en voordelige prijzen.

Service

100% tevredenheid

Wij van Paintdiscount.nl bieden u de beste service en streven naar 100% tevredenheid. Dit willen we onder andere behalen door u alles te bieden wat u nodig heeft op het gebied van verf, behang en glaswerk. Daarom vindt u in ons assortiment meer dan 300.000 kleuren verf, duizenden behangrollen, verschillende soorten glas en daarnaast alle mogelijke benodigdheden. Zo vindt u alles voor uw klus op één plek, zodat u direct aan de slag kunt.

Verhuur

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van producten die u nodig kunt hebben bij uw klus. Moet u bijvoorbeeld de hoogte in? Of wilt u het behangen een stuk gemakkelijker maken? Dan kunt bij ons terecht voor het huren van onder andere aluminium rolsteigers, aluminium ladders, trappen, behang afstomers, prikrollers, behangtafels en behang lijmmachines.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken voor uw verf-, behang- of glasklus? Onze medewerkers staan voor u klaar om u gericht advies te geven over kleur, kleurcombinaties, lichtinval, omgevingskleuren, invloed van textuur, glansgraad en nog veel meer factoren. Lukt het niet om dit op afstand te doen? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs!

 

Betalingsmogelijkheden

Om het voor u zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken, kunt u bij ons betalen door middel van iDeal. Daarnaast kunt u ook via een directe bankoverschrijving uw betaling afronden.

verf betaal je ook met ideal

1 customer reviews

Average rating
(based on 1 reviews)
Prijs
Levertijd
Kwaliteit
 1. Uitstekende service en product kennis

  Review door Piet Zwart (Geplaatst op November 01, 2016)

  Ik heb de Rustol Owatrol olie nu voor het eerst gebruikt in plaats van de standaard verdunning’s middelen voor verf op terpentine basis. En ik ben hier super over te spreken.

  Het grote voordeel wat mij betreft is dat het niet zo snel verdampt zoals bijvoorbeeld een wasbenzine. De Verf waar je het aan toevoegt blijft mooi rijk van smeren en het gaat niet ten koste van de dek-kracht.

  Kortom super spul en ook super service bij paintdiscount…  Gr.

  Piet Zwart

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reviews achterlaten. log in of register

Trustpilot