Owatrol

Owatrol Sanixyl

Schrijf de eerste review van dit product

€ 20,50

Artikelnummer:

    Preventief en curatief.
    Insecticide en fungicide.
    Verrijkte fomule: tegen termieten en tegen blauwschimmel.
    Gemakkelijk aan te brengen.
    Gebruiksklaar.
    Sterk indringend vermogen.
    Niet vettig.
    Kleurloos en reukloos.
    Niet ontvlambaar.
    Op waterbasis.
Bezig met laden...

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

GEBRUIK
Gezond of aangetast hout binnenshuis : verticale en horizontale ondergronden (lambrisering, trappen, parketvloeren, meubels ...).
Gezond of aangetast hout buitenshuis : verticale ondergronden (gevelbetimmering, lijstwerk ...), behalve loofhout.

VERWERKING
Op nieuw gezond hout : het hout met het product instrijken tot het verzadigd is of besproeien met een tuinsproeier. De spuitopening van de sproeier zo regelen dat er geen spuitnevel ontstaat. Vooral de kopse kanten goed bewerken.
Op aangetast hout : sonderen en vervolgens weghakken (de aangetaste delen verwijderen). De verzwakte delen verstevigen of vervangen. Kleine houtsecties met het product instrijken tot verzadiging, vooral op de kopse kanten.
Op sterk aangetast hout : gaatjes boren in het hout, verspringend om de 20 cm voor grotere houtsecties en om de 40 cm voor kleinere houtsecties, vervolgens injecteren met SANIXYL. Daarna nog het volledige oppervlak instrijken. Kan worden gebruikt voor dompeling : contacteer ons.
NB: gereedschap onmiddellijk na gebruik reinigen.

WERKING
Preventief :
Insecten: boktor, boorkever, spinthoutkever, termieten.
Zwammen die bruinrot en houtverkleuring veroorzaken (verblauwing op geplaatst hout).
Curatief :
Insecten: boktor, boorkever, spinthoutkever, termieten**.
Verdelgt alle insecten tot diep in het hout en voorkomt heraantasting.
** In geval van termieten wordt de curatieve behandeling door een erkend specialist uitgevoerd en moeten ook de vloeren en de muren mee worden behandeld. Door termieten aangetast hout moet, afhankelijk van de mate van aantasting, al dan niet worden vervangen.

Extra informatie

Extra informatie

Type Nee
Merk Owatrol

Kiezen voor Paintdiscount

  Gratis levering
Bestellingen vanaf € 75,- leveren we gratis in heel Nederland! En voor overige bestellingen rekenen we slechts € 5,- bezorgkosten. Heeft u uw producten zo snel mogelijk nodig? Maak dan gebruik van onze directe levering.


  De beste service
Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Daarom adviseren we u graag over welke materialen het beste in uw situatie gebruikt kunnen worden. Lukt dit niet op afstand? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs.


  Het grootste assortiment
Met een keuze uit meer dan 300.000 kleuren en alle mogelijke benodigdheden hebben wij het grootste assortiment. Zo vindt u bij ons altijd alles wat u zoekt en nodig heeft!


  Vanuit voorraad geleverd
Wij leveren producten van meer dan 40 gerenommeerde merken direct uit voorraad. Daarnaast kunnen we producten van overige merken altijd voor u bestellen en leveren. Zo kunt u direct aan de slag!


  Altijd een eerlijke prijs
Omdat wij onze producten groot inkopen, kunnen we gebruik maken van kortingen. En we laten u hier ook graag gebruik van maken! Daarom bieden we ons assortiment aan voor eerlijke en voordelige prijzen.

Service

100% tevredenheid

Wij van Paintdiscount.nl bieden u de beste service en streven naar 100% tevredenheid. Dit willen we onder andere behalen door u alles te bieden wat u nodig heeft op het gebied van verf, behang en glaswerk. Daarom vindt u in ons assortiment meer dan 300.000 kleuren verf, duizenden behangrollen, verschillende soorten glas en daarnaast alle mogelijke benodigdheden. Zo vindt u alles voor uw klus op één plek, zodat u direct aan de slag kunt.

Verhuur

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van producten die u nodig kunt hebben bij uw klus. Moet u bijvoorbeeld de hoogte in? Of wilt u het behangen een stuk gemakkelijker maken? Dan kunt bij ons terecht voor het huren van onder andere aluminium rolsteigers, aluminium ladders, trappen, behang afstomers, prikrollers, behangtafels en behang lijmmachines.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken voor uw verf-, behang- of glasklus? Onze medewerkers staan voor u klaar om u gericht advies te geven over kleur, kleurcombinaties, lichtinval, omgevingskleuren, invloed van textuur, glansgraad en nog veel meer factoren. Lukt het niet om dit op afstand te doen? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs!

 

Betalingsmogelijkheden

Om het voor u zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken, kunt u bij ons betalen door middel van iDeal. Daarnaast kunt u ook via een directe bankoverschrijving uw betaling afronden.

verf betaal je ook met ideal

Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reviews achterlaten. log in of register

Trustpilot