Budget (vast assortiment)

Reno Voorstrijkmiddel

€ 9,95

Artikelnummer:

    Heft zuigende werking op
    Voorkomt aanzetten
    Bespaart muurverf
    Concentraat; goed voor 5 liter
    Voor gips, beton, steen, enz.

Beschrijving

Details

Reno Voorstrijkmiddel

Reno Voorstrijkmiddel is te gebruiken als voorbehandeling voor muurverf, latex, structuurverf en pleisterwerk. Door uw muren voor te behandelen met Reno Voorstrijkmiddel wordt de zuigende werking van de ondergrond opgeheven en wordt de hechting verbeterd. Hierdoor wordt aanzetten en rolstrepen voorkomen en wordt er gezorgd voor een veel zuiniger verfverbruik én een betere dekking! Behandel uw muren daarom met Reno Voorstrijkmiddel en u bent sneller klaar en voordeliger uit.

Pakketten tot 25 kg worden in Nederland bezorgd voor slechts € 5,- | Bestellingen vanaf € 75,- worden zelfs gratis verzonden!

Eigenschappen
 • Watergedragen
 • Geen vervelende geur
 • Snel droog
 • Goed voor 5 liter voorstrijkmiddel
 • 60 m² rendement
 • Minder verfverbruik (dus zuiniger)
 • Vermindert zuigende werking van ondergrond (dus sneller werken)

Voor 12:00 besteld? De volgende werkdag geleverd! | Met directe levering zelfs vandaag nog geleverd!

Gebruiksaanwijzing
Aanmaken in een emmer in de verhouding 1:4 (1 deel voorstrijkmiddel, 4 delen water. Vervolgens aanbrengen op de poreuze ondergrond met behulp van een blokkwast, een vachtroller of een drukspuit.

Gereedschap
U kunt het Reno Voorstrijkmiddel aanbrengen met behulp van een blokkwast, een vachtroller of een drukspuit.

Toepassing
Reno Voorstrijkmiddel wordt gebruikt als voorbehandeling voor latex, muurverf, structuurverf of behang. Het middel is geschikt voor beton, steen gips, spack (spuitwerk) en nieuwbouwmuren. Reno Voorstrijkmiddel is bedoeld voor binnengebruik. Het is ook geschikt voor structuurverf en pleisters, maar niet geschikt voor niet-zuigende ondergronden.

Let op!
Één laag is voldoende. Als een filmvormende laag wordt aangebracht zal het oppervlak te glad worden. Onvoldoende weerstand op de ondergrond is vooral hinderlijk bij het verdelen van muurverf.

Rendement
1 liter (1:4) is voldoende voor ca. 60m². Dit is afhankelijk van de absorptie van de ondergrond.

Concentraat
Reno Voorstrijkmiddel is een concentraat dat aangemaakt moet worden met water. De verhouding hiervoor is 1:4 (1 deel concentraat op 4 delen water). Deze verhouding kan aangepast worden aan de staat van de ondergrond. Zo kunt u voor een extreem poreuze en/of zanderige ondergrond kiezen voor een verhouding van 1:2 (1 deel concentraat op 2 delen water).

Droogtijd
Reno voorstrijkmiddel is overschilderbaar na ca. 3 uur (bij een temperatuur van 20°C en een luchtvochtigheid van 65%RV).

Oplosmiddelarm
Buiten bereik van kinderen bewaren. EU-grenswaarde voor dit product (cat. A/G): 30 g/l (2010). Dit product bevat maximaal 10 g/l VOS.

Extra informatie

Extra informatie

Type Nee
Merk Reno

Kiezen voor Paintdiscount

  Gratis levering
Bestellingen vanaf € 75,- leveren we gratis in heel Nederland! En voor overige bestellingen rekenen we slechts € 5,- bezorgkosten. Heeft u uw producten zo snel mogelijk nodig? Maak dan gebruik van onze directe levering.


  De beste service
Wij streven altijd naar 100% tevredenheid. Daarom adviseren we u graag over welke materialen het beste in uw situatie gebruikt kunnen worden. Lukt dit niet op afstand? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs.


  Het grootste assortiment
Met een keuze uit meer dan 300.000 kleuren en alle mogelijke benodigdheden hebben wij het grootste assortiment. Zo vindt u bij ons altijd alles wat u zoekt en nodig heeft!


  Vanuit voorraad geleverd
Wij leveren producten van meer dan 40 gerenommeerde merken direct uit voorraad. Daarnaast kunnen we producten van overige merken altijd voor u bestellen en leveren. Zo kunt u direct aan de slag!


  Altijd een eerlijke prijs
Omdat wij onze producten groot inkopen, kunnen we gebruik maken van kortingen. En we laten u hier ook graag gebruik van maken! Daarom bieden we ons assortiment aan voor eerlijke en voordelige prijzen.

Service

100% tevredenheid

Wij van Paintdiscount.nl bieden u de beste service en streven naar 100% tevredenheid. Dit willen we onder andere behalen door u alles te bieden wat u nodig heeft op het gebied van verf, behang en glaswerk. Daarom vindt u in ons assortiment meer dan 300.000 kleuren verf, duizenden behangrollen, verschillende soorten glas en daarnaast alle mogelijke benodigdheden. Zo vindt u alles voor uw klus op één plek, zodat u direct aan de slag kunt.

Verhuur

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van producten die u nodig kunt hebben bij uw klus. Moet u bijvoorbeeld de hoogte in? Of wilt u het behangen een stuk gemakkelijker maken? Dan kunt bij ons terecht voor het huren van onder andere aluminium rolsteigers, aluminium ladders, trappen, behang afstomers, prikrollers, behangtafels en behang lijmmachines.

Advies

Kunt u wel wat advies gebruiken voor uw verf-, behang- of glasklus? Onze medewerkers staan voor u klaar om u gericht advies te geven over kleur, kleurcombinaties, lichtinval, omgevingskleuren, invloed van textuur, glansgraad en nog veel meer factoren. Lukt het niet om dit op afstand te doen? Dan sturen we graag één van onze adviseurs langs!

 

Betalingsmogelijkheden

Om het voor u zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken, kunt u bij ons betalen door middel van iDeal. Daarnaast kunt u ook via een directe bankoverschrijving uw betaling afronden.

verf betaal je ook met ideal

3 customer reviews

Average rating
(based on 3 reviews)
Prijs
Levertijd
Kwaliteit
 1. net zo goed als alabastine

  Review door Sanne (Geplaatst op October 27, 2017)

  dit gebruikt op advies van een vriendin. de helft goedkoper als de Alabastine voorstrijk die we hadden. ben er blij mee.

 2. Gewoon goed

  Review door maarten (Geplaatst op October 05, 2017)

  ..

 3. Gewoon goed

  Review door Maarten (Geplaatst op October 05, 2017)

  Goed voorstrijkmiddel, doet wat het hoort te doen. Prijs kwaliteit is gewoon prima... aanradertje.

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een reviews achterlaten. log in of register

Trustpilot