Sikkens Rubbol AZ

Vanaf € 24,00 € 19,83
Op voorraad
SKU
14052019-1130
Universele hoogglans buitenlak.

Sikkens Rubbol AZ

 

Sikkens Rubbol AZ is een universele dekkende hoogglanslak voor buiten op terpentinebasis. Rubbol AZ heeft een goede dekking en mooie vloei.

Benodigdheden :

verfroller
afplaktape
kwast
verfbak
afdekfolie

Toepassing

Sikkens Rubbol AZ is geschikt voor het aflakken van hout, zoals deuren, kozijnen en geveltimmerwerk. Ook is deze verf geschikt voor het aflakken van staal, (non-ferro) metaal en diverse kunststoffen die voorbehandeld zijn met de juiste primer.

 

Voorbehandeling

Het op de juiste manier verwerken van een goede verf draagt bij aan het eindresultaat. Maar ook de conditie van het te schilderen onderdeel en de conditie van het verfsysteem is belangrijk. De Rubbol AZ van Sikkens werkt als verfsysteem perfect in combinatie met Sikkens Rubbol Primer en zorgt voor een mooi eindresultaat.Verwerking

  • met kwast of roller
  • overschilderbaar na ca. 18 uur
  • rendement 14-16 m² per liter
  • niet verdunnen
  • goed roeren voor gebruik

 

Gereedschap

Voor het aanbrengen van Sikkens terpentine verf adviseren wij de patentpunt kwast 92 Copenhagen Gold. Deze kwast is gemaakt van varkenshaar waarmee de verf beter opgepakt wordt. De gelijkmatige verdeling van de verf zorgt voor een mooi egaal resultaat. Voor grote oppervlakken kan je natuurlijk ook een roller gebruiken, zoals de verfrol lakvilt 10 cm A 1 ST.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sikkens Rubbol AZ