Tenco Kassenwit

Vanaf € 12,50 € 10,33
Op voorraad
SKU
20200601-1606

Tenco Kassenwit

  • Verkoeld de kas of serre
  • Laat meer licht door na een regenbui
  • Kan op glas en kunststof
  • Makkelijk aanbrengen
  • en makkelijk verwijderen
  • Biologisch afbreekbaar
  • Tast de ondergrond niet aan

Tenco Kassenwit

Een prachtig artikel voor het voorkomen van direct zonlicht in bijvoorbeeld kassen of serres. Het is een artikel met veel vulstoffen die er voor zorgen dat het artikel wit is wanneer het droog is, en met een regenbui transparant wordt en meer licht doorlaat. (je brengt het dus aan op de buitenzijde)

Ideaal voor kassen waarbij het wenselijk is de temperatuur beter te beheersen en te voorkomen dat direct zonlicht op hete dagen de temperatuur tot recordhoogte brengt. Vanzelfsprekend kun je het ook gebruiken op serres en lichtkoepels, de eigenschappen van Tenco Kassenwit verhogen in dit geval het comfort in je woning!

Tenco Kassenwit breng je aan in een dunne laag, daarom kun je er behoorlijk veel m2 uit halen. een theoretisch rendement van 30 tot 40m2 per liter moet haalbaar zijn. Je kan dit artikel ook kennen onder de naam Hermadix Temperzon, dit is een vergelijkbaar artikel.

Tenco Kassenwit breng je aan in het voorjaar, en borstel je gemakkelijk af in het najaar. Omdat het product biologisch afbreekbaar is en geen schadelijke stoffen bevat, hoeft bij het verwijderen het afvalwater niet opgevangen te worden. Het geeft geen gevaar voor in het water levende organismen. Zowel geschikt voor glas & kunststof, het tast de ondergrond niet aan.

Eenvoudig aan te brengen met een perlonroller en de randjes met een polyesterhaar-kwast. een wegwerper mag natuurlijk ook! 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tenco Kassenwit