Beits

Beits
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 233

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hermadix Houtdecor Dekkend
  Hermadix Houtdecor Dekkend
  Vanaf € 19,95 € 16,49
 2. Hermadix Hardhoutbeits
  Hermadix Hardhoutbeits
  Vanaf € 21,95 € 18,14
 3. Hermadix Steigerhoutbeits
  Hermadix Steigerhoutbeits
  Vanaf € 13,95 € 11,53
 4. Tenco Houtcoat Zwart
  Tenco Houtcoat Zwart
  Vanaf € 17,49 € 14,45
 5. Tenco Steigerhoutbeits
  Tenco Steigerhoutbeits
  Vanaf € 15,95 € 13,18
 6. Tenco Tuinmeubelbeits
  Tenco Tuinmeubelbeits
  Vanaf € 19,95 € 16,49
 7. Tenco Boerengroen
  Tenco Boerengroen
  Vanaf € 17,95 € 14,83
 8. Finess Steigerhoutbeits
  Finess Steigerhoutbeits
  Vanaf € 15,25 € 12,60
 9. Finess Bielzenzwart
  Finess Bielzenzwart
  Vanaf € 9,95 € 8,22
 10. Koopmans Ecoleum
  Koopmans Ecoleum
  Vanaf € 18,95 € 15,66
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 233

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is beits?

Beits is een soort verf dat in het hout trekt. Het beschermt je hout van binnen uit.

Beits is ademend. Hierdoor zijn beitsen minder gevoelig voor bladdervorming bij vocht in de ondergrond. De term beits zegt overigens niets over de uitstraling, enkel iets over de ademende eigenschap. Beitsen zijn er in blank, transparant en dekkend. Door de ademende eigenschap is een beits uitstekend voor gebruik buiten. Beitsen zijn er van verschillende merken, bijvoorbeeld van Verfijn, Tenco en Finess.

Het is zeer goed vochtregulerend en daardoor geschikt voor ondergronden die iets vochtiger dan normaal kunnen zijn. Bij een beits kan het vocht door de beitslaag naar buiten, zonder dat de verflaag beschadigd. Beits kan transparant of dekkend zijn.

Beits wordt vaak gebruikt op schuttingen en tuinmeubelen en zorgt ervoor dat hout beschermd wordt tegen de weersinvloeden. Voordeel van beits is dat er geen grondverf aangebracht hoeft te worden.

Alle houtsoorten kunnen worden gebeitst, al geven naaldhoutsoorten, door de aanwezigheid van hars, meer problemen dan loofhoutsoorten. Het is in alle gevallen belangrijk dat het hout goed wordt voorbewerkt door het glad te schuren en stof- en vetvrij te maken.

Beits kleuren

Wat is belangrijk bij het kiezen van een kleur voor je beits? Dit is vooral afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren: wat vindt u mooi en wat vindt u belangrijk? Want niet elke beits is het zelfde. Voor persoonlijk advies kun je gerust contact met ons opnemen. 

Zwarte beits

Wilt u uw hout in de tuin graag zwart verven? Dan heeft u de keuze uit ontzettend veel beitsen. Bij paintdiscount helpen we je graag met het maken van een keuze. Neem gerust contact met ons op.

Buitenbeits

Met buitenbeits van paintdiscount bescherm je het houtwerk buiten tegen vocht en verschillende weersomstandigheden.

Met buitenbeits voorzie je al het houtwerk binnen een handomdraai van een frisse, nieuwe uitstraling. En met dekkende buitenbeits maak je het houtwerk niet alleen mooier, het biedt ook nog eens de perfecte bescherming.

Ook kun je buitenbeits gebruiken op zachte houtsoorten. De beits dringt door in het hout, waardoor dit kan blijven werken en toch goed bestand is tegen invloeden van het weer.

Tuinbeits

Met tuinbeits van paintdiscount zorg je ervoor dat je tuinmeubelen beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden, en er nog jaren goed uit blijven zien.

met deze beits voeg een dekkende laag toe die beschermend werkt voor het houtwerk.

Met tuinbeits bescherm en decoreer je het hout in een handomdraai.

Tenco beits

Tenco biedt een zeer duurzame bescherming voor je houtwerk buiten zoals schuttingen, borders, bielzen, overkappingen, schuren of tuinmeubels. Met de beits producten van Tenco is je houten hekwerk of omheining weer in topconditie.