Grondverf & Primer

Grondverf & Primer

Een goede primer of grondverf is essentieel binnen een professioneel verfsysteem, voor de juiste hechting op de ondergrond, zodat je daar de aflak in één of meerdere lagen op aan kunt brengen. Je hebt de keuze uit professionele merken zoals Sikkens en andere bekende namen, waarmee je kiest voor de hoogst mogelijke kwaliteit. De keuze voor een duurzame primer of grondverf is zeer belangrijk, daarom adviseren wij je graag om de juiste keuze te maken.

Is er verschil tussen grondverf en primer?

Je hoort vaak dat je grondverf of primer moet gebruiken maar wat is nou het verschil? Die is er niet, primer is de Engelse term voor grondverf. Wel zijn er een aantal verschillende soorten primers.

Professionele en semiprofessionele merken 

Binnen de verschillende merken heb je de keuze uit professionele en semi-professionele primers. Zo kunnen wij de beste kwaliteit voor jouw klus garanderen. Ontdek bijvoorbeeld ons assortiment roestwerende primer. Of een van de andere soorten primers.

Primer of grondverf kopen?

Kom je er niet helemaal uit welke primer of grondverf je nodig hebt voor een specifieke klus? Wij adviseren je graag! Neem dus snel contact met ons op, dan gaan wij samen kijken wat het beste voor jou werkt.