Montana Gold

Montana Gold
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 184

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-32 van 184

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Montana Gold

Montana Gold staat voornamelijk bekend om zijn professionele standaard, hoogdekkende en sneldrogende NC-acrylaat. Het biedt kunstenaars zoals jij het perfecte tool voor creativiteit en vakmanschap. Door het speciaal ontwikkelde lagedruksysteem ben jij gegarandeerd van maximale nauwkeurigheid om te voldoen aan de hoogste professionele eisen, zodat je de beste resultaten kunt behalen.

Montana Gold heeft veel verschillende kleuren beschikbaar, en is daardoor een van de grootste kleurenassortiment in spuitverf. Montana Gold kan worden aangebracht op verschillende ondergronden zoals; canvas, hout, beton, metaal, glas, en ook op flexibele oppervlakken.

Montana Gold vs Black

Het grootste verschil tussen Montana Gold en Montana Black is dat Gold een lagedruksysteem heeft. Dit zorgt voor extra nauwkeurigheid en controle bij het werken aan fijne details. De spraycaps van Montana Gold hebben spuitbreedte van ongeveer 0,4 cm tot 25 cm. Dit is een stuk kleinere spuitbreedte dan Montana Black.

Montana Gold Spray

De professionele Montana GOLD Spray hecht aan de meeste oppervlakken. Droogt zijdeachtig op. Hoge pigmentatie en kleurvaste kunstenaarskwaliteit. Montana Gold Spray is onder andere geschikt voor beton, canvasdoeken en kunstwerken. Wil je krukjes, bankjes etc. in metallic kleuren spuiten? Maak dan gebruik van Montana Metallic spuitbussen, want de Montana Gold zijn daar minder geschikt voor.

Graffiti spuitbussen

Hier bij Paintdiscount.nl vind je een breed aanbod aan graffiti spuitbussen van Montana. Deze spuitbussen staan bekend om de goede prijs en kwaliteitsverhouding! 

De Montana Black variant heeft kleuren die meer pigment bevatten waardoor de verf beter dekt, terwijl de Montana Gold collectie een bredere reeks aan kleuren heeft voor het spuiten van muurschilderingen.

Montana Gold kopen

De Montana Gold spuitbussen biedt alles voor de professionele graffiti artiest en kunstenaar. Paintdsicount.nl heeft eindeloos rijen aan kleuren, dit top product droogt snel, makkelijk overschilderbaar, goede pigmentatie en weinig lopers! 

Montana GOLD spuitbussen zijn ongeparfumeerde spuitbussen met verf van de hoogste kwaliteits-, gezondheids-en milieunormen. Natuurlijk kunnen alle soorten Spraycaps gebruikt worden.

Eenvoudig Montana Gold kopen doe je in een paar klikken, met slechts enkele kliks is je order geplaatst, waarna wij zorgen voor een spoedige levering. Is de waarde van je bestelling meer dan €75? Dan is de verzending gratis!

Een specialist telefonisch spreken? Schroom dan niet om ons te bellen. Wij staan je graag te woord en informeren je vrijblijvend over onze producten van het merk Montana.